A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Мусимо діяти, щоб зберегти історичну споруду!

Звенигородська районна рада вже інформувала в попередніх дописах про те, що на території Шевченківської громади в селі Будище знаходиться пам’ятка історії, пов’язана з іменем Тараса Шевченка - будинок літньої дачі пана Енгельгардта, який, отримавши в спадщину вісім сіл, у 1828 році збудував тут маєток.

10:39 05.08.2021

Як впливати на бюджет громади?

«Хто б що не говорив про важливість для громади освіти та медицини, соціальних послуг чи прибирання сміття, без належного бюджету всі ці важливі речі будуть лише фантазією», - такою думкою розпочав фінальну частину свого виступу на форумі на тему «Ініціативна громада – шлях до успішного економічного та соціального розвитку» заступник голови Звенигородької районної ради Ярослав Попко.

00:17 05.08.2021

Якісна освіта в громадах – важлива

Презентуючи в ході форуму на тему «Ініціативна громада – шлях до успішного економічного та соціального розвитку» роль районної ради як об’єднавчого органу місцевого самоврядування на шляху стратегічного розвитку громад Звенигородського району, заступник голови районної ради Ярослав Попко у своєму виступі порушив питання розвитку освіти.

14:46 04.08.2021

Форум органів виконавчої влади та місцевого самоврядування як платформа для відкритого діалогу щодо взаємодії з громадами

3 серпня 2021 року в сесійній залі Звенигородської районної ради започатковано майданчик для діалогів на тему «Ініціативна громада – шлях до успішного економічного та соціального розвитку», який об’єднав голів територіальних громад району, керівників обласної та районної влад.

13:31 04.08.2021

Бути поряд із тими, хто безкорисливо допомагає

3 серпня 2021 року в сесійній залі Звенигородської міської ради відбулася зустріч голів рад ветеранів територіальних громад Звенигородського району. На запрошення Володимира Слинька - голови районної ветеранської організації в заході взяла участь керуюча справами виконавчого апарату Ольга Вельган.

13:28 04.08.2021

Забезпечення енергоефективності – пріоритет діяльності органів місцевого самоврядування

Наприкінці липня в Одесі відбувся XVІ Український муніципальний форум, який продовжив багаторічну традицію Асоціації міст України збирати прихильників муніципального руху для обговорення нагальних питань місцевого самоврядування.

14:07 02.08.2021

У районній раді проведено консолідуючу нараду щодо підтримки діяльності Катеринопільської лікарні

Сьогодні громади Звенигородського району відповідають за різні сфери суспільного життя: лікарні й школи, бібліотеки й стадіони, благоустрій та сміття … займатись є чим.Хоча нинішня бюджетна система України дозволяє громадам мати більші фінансові ресурси за умови її прискореного розвитку, проте може виявитися, що коштів у місцевому бюджеті не так і багато, аби виконати передвиборчі обіцянки. Місцевий розвиток у сучасних реаліях залежить від спільних зусиль. Влада, громада, бізнес – усі в одному човні, тоді і їх вплив на місцевий економічний та соціальний розвиток суттєво зростає. Саме  про цей об’єднавчий інструмент говорили на робочій нараді у Звенигородській районній раді, проведеній 27 липня з ініціативи її керівника Сергія Струка у зв’язку із проблемою подальшого функціонування КНП "Катеринопільська БЛ".

10:39 28.07.2021

Голова районної ради взяв участь у презентації унікального артоб’єкту в серці України

23 липня 2021 року на території заміської резиденції Богдана Хмельницького в селі Суботів відбувся туристичний форум Черкащини, до участі в якому долучився голова Звенигородської районної ради Сергій Струк.

15:00 23.07.2021

У Черкасах відкрили меморіальну дошку українському й польському архітекторові

16 липня 2021 року на будівлі Черкаського центру дитячої та юнацької творчості, раніше – жіночої гімназії, спорудженої за проєктом Владислава Городецького в 1905 році, відбулося відкриття меморіальної дошки відомому українському й польському архітекторові. В урочистому заході, що згуртовує дві країни –Україну й Польщу завдяки феноменам польської культури на теренах Черкащини, узяв участь голова Звенигородської районної ради Сергій Струк.

12:24 19.07.2021

Проведено регіональні збори голів районних рад Черкащини

2 липня ухвалено Резолюцію зборів голів районних рад України щодо гарантій подальшої їхньої діяльності, яку направлено керівництву держави, профільним відомствам та керівникам парламентських фракцій і груп у парламенті.

08:26 19.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь