A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Команди депутатів із Катеринопільської і Лисянської селищних громад змагалися в обласній спартакіаді

29 травня в м. Городище в спортивному комплексі «Колос» відбулися змагання із футзалу, волейболу, настільного тенісу, шахів та шашок, у яких взяли участь більше 100 депутатів усіх рівнів, у тому числі команди обранців із Катеринопільської і Лисянської територіальних громад Звенигородського району. Проведення Всеукраїнської спартакіади серед депутатів започатковано десять років тому з ініціативи Центральної Ради спортивного товариства «Спартак» та підтримки Міністерства молоді та спорту й Комітету молоді та спорту Верховної Ради України. До вболівальників долучився голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, який підтримував усіх прихильників здорового способу життя. Приємно було поринути у вихор запеклих волейбольних і футзальних матчів, тенісних, шахових партій, турніру з шашок, які згуртували депутатів-спортсменів.

21:49 31.05.2021

Удачі на ЗНО-2021

21 травня 2021 року в Україні стартувала  основна сесія ЗНО-2021.

12:00 28.05.2021

Голова обласної ради зустрівся з керівниками району

Нещодавно у Звенигородській районній раді із робочим візитом побував очільник Черкаської обласної ради Анатолій Підгорний. На початку зустрічі Анатолій Вікторович вручив посвідчення голови районної ради Сергію Струку, а далі відбувся діалог щодо виконання повноважень районних рад після завершення реформи, стану передачі комунального майна, вивільнення працівників ліквідованих районів.

00:11 27.05.2021

Юні тальнівчанки здобули бронзу в науковому конкурсі

Наприкінці навчального року традиційно фінішує ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких проєктів Малої академії наук України. У 2021 році, зважаючи на умови адаптивного карантину, конкурс-захист відбувся знову онлайн.

14:05 24.05.2021

І мене в сім’ї великій, в сім’ї вольній, новій, не забудьте пом’янути незлим тихим словом…

22 травня, у день 160-ої річниці перепоховання Тараса Шевченка, голова Звенигородської районої ради Сергій Струк, заступник голови Ярослав Попко взяли участь у традиційній пішій ході. Це шлях міськими вулицями Канева, по яких у 1861 році везли на возі домовину з тілом поета майже десять кілометрів на вершину Чернечої гори. Відтоді цю відстань називають останньою дорогою Кобзаря. Вона щорічно об'єднує українців, які приїжджають ушанувати Пророка на узвишші поблизу Дніпра.

08:13 24.05.2021

22 травня в Україні відзначається День річки Південний Буг

Річка Південний Буг бере свій початок на Волино-Подільській височині поблизу с. Холодець Хмельницької області та впадає у Дніпро-Бузький лиман Чорного моря. Басейн Південного Бугу розташований у межах лісостепової та степової зон на території семи областей України: Хмельницької, Вінницької, Київської, Черкаської, Кіровоградської, Одеської та Миколаївської.

14:26 21.05.2021

Сила-у єдності!

У Всесвітній день вишиванки, який упродовж 15 років є одним із улюблених свят українців, працівники виконавчого апарату, депутати Звенигородської районної ради долучилися до кола земляків, які сьогодні вражають красою і розмаїттям вишиванок.

15:28 20.05.2021

На часі- створення освітнього центру

19 травня 2021 року в залі засідань Звенигородської районної ради відбулася непересічна освітня подія, що заклала підмурок перспективної справи. У цей день на засадах партнерства ректором Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександром Черевком, головою Звенигородської районної ради Сергієм Струком та головою Звенигородської районної державної адміністрації Юрієм Піковським підписано Договір про співпрацю.

02:02 20.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь